Super Joker

Door Pragmatic Play
Gratis spelen
Kleurrijke "super joker"-titel op een scherm met een geïllustreerd nar-personage dat boven de tekst jongleert.

Super Joker Rol Gokautomaat Beoordeling

Bij het Super Joker Rol spel neem je elke overwinning mee, naast de kansen bij de reguliere rollen set, en hierdoor zijn er serieuze winsten te realiseren; tot zelfs 27.000x de inzet.

Super Spel is een 3×4 rollen weergave waarbij 64 mogelijkheden bestaan om een aardig zakcentje te verdienen, en het wordt gespeeld met symbolen in de vorm van een joker voor onmiddellijke uitkeringen tot tweeduizend keer uw inleg.

De speelautomaat van Super Joker Rollen is ingesteld in een flitsende speelhuis omgeving, en u ziet andere gokautomaten op de voorgrond.

Het spel heeft klassieke fruitmachine symbolen, en heeft aanvullend een hoog betalende joker kaart. Het basisspel gaat echt over het winnen van afzonderlijke onderdelen, voordat u aan de slag kunt met de Super Spel.

De inleg bij het spel is geheel aan u, u wordt in staat gesteld om beurten van vijftig, honderd of tweehonderd aan te schaffen. Naarmate uw tegoed stijgt zal de RTP een gelijkmatige trend vertonen.

Vooral bij de Super Spel levert het constante winkansen, bij de Super Spel zal het rond de 98% liggen.

U kunt ook uw kans op het belanden van joker geldprijzen in de Super Spel, verhogen door de 200 tegoed optie aan te schaffen.

We beseffen ons terdege dat dit voor traditionele fruitmachines complex klinkt, maar ga maar van ons uit dat het heel gemakkelijk is als u het eenmaal begint te gebruiken.

Super Joker Rollen Eigenschappen

Super Joker Rollen draait om de Super Spel functie, waar spelers tevens de mogelijkheid wordt geboden om een regelmatige joker in het basisspel te behalen.

Twee gekleurde jokers, de blauwe en de gele, komen in actie voor alle standaard afbeeldingen, en keert tevens tweeduizend keer de inzet indien drie op een rij.

Wanneer u op een winstgevende combi landt met de basisspelrollen, is deze gokautomaat niet de beroerdste, zal het door u opgebouwde saldo overgezet naar uw totale saldo.

De speler wordt de mogelijkheid geboden om gewonnen saldi op te nemen, of u kunt deelnemen aan het Super Spel. Dit is de bovenste drie x vier rollen inzet, en het spel spelen met 64 mogelijkheden om de verschillende prijzenpotten te innen naast de gewone 5 betaallijnen op de onderste rollen set.

Het Super Spel zit iets anders in elkaar, daarbij wordt rekening gehouden met het totale saldo op uw spelersaccount.

Het symbool waar de joker op afgebeeld staat is niet inzetbaar voor reguliere symbolen, daarvoor worden willekeurig geldprijzen toekennen als hij op de rollen verschijnt.

Indien u speelt met een hoeveelheid van 100 beurten speelt kan de joker indien de rol in het midden beland.

Met een inzet van tweehonderd spins is het symbool waar de joker op afgebeeld staat in staat op de drie rollen te landen. Het verschijnen van het symbool met de joker afgebeeld geeft u een onmiddellijke geldprijs van max. tweeduizend keer uw inzet.

Samenvatting Super Joker Rollen

De Super Joker Reel ziet er erg glad uit, en de nostalgische fantasie van het bespelen van een echte gokautomaat kan hier worden gerealiseerd.

Als je de opstelling met twee rollen leuk vindt en het niet erg vindt om moderne veranderingen aan het klassieke formaat te veranderen, moet je deze game eens bekijken en zeker eens gespeeld hebben

Het slagingspercentage van een super spel kan oplopen tot 1 op 1,1 beurten, maar dit vereist een inzet van tweehonderd spins.

Daarom is de kans om een superspel te winnen groot, en het kan de speler zeker opwinden, vooral omdat spelers de kans wordt geboden tot 27.000 keer de inzet te winnen.

Je wordt zelfs in staat gesteld tot 20.000 keer het aandeel van het basisspel te innen, maar onthoud dat de RTP van het superspel tussen 98,23% en 98,79% ligt.

De door ons onderzochte volatiliteit vertoont geen herkenbare trend, dus oline spelers kunnen tot de max genieten van deze old school gokautomaat.

FAQ Super Joker Rollen

De RTP van het basisspel bedraagt over het algemeen 96,08%. De RTP van het superspel is echter 98,23%, tot  98,79%, afhankelijk van het aantal rondes die er gespeeld worden.

Wat is de vluchtigheid van de Super Joker Rollen?

De fluctuaties variëren van gemiddeld tot hoog, afhankelijk van het draainiveau dat u kiest.

In de superspelmodus kun je tot 27.000 keer de hoofdsom winnen, terwijl je in het reguliere basisspel 20.000 keer de hoofdsom kunt winnen.

Je kunt ervoor kiezen om de jackpot te spelen in het basisspel van het superspel. Dit gebeurt op de bovenste groep met rollen, je speelt nu 3 reels, 4 rijen en 64 kansen om te winnen.

Verhoog de RTP tot meer dan 98% en zie het wild-symbool verschijnen, je kunt een grotere overwinning behalen van tweeduizend keer de hoofdsom.

Nee, er zijn geen bonusrondes voor gratis spins in dit spel.

Het basisspel heeft vijf winlijnen, daarentegen heeft het superspel 64 opties om te winnen als online speler van dit fantastisch spel.