Money Train 2

Door Relax Gaming
Gratis spelen
Een promotionele afbeelding voor "Money Train 2" met een gemaskerd personage dat feestviert met geld tegen een oranje achtergrond met een westers thema.

Review van Money Train 2

Het oorspronkelijke Money Train gokkastspel rolde tegen het einde van 2019 van het spoor af, wat resulteerde in een enorme hit voor Relax Gaming. De basis van het spel was misschien niet het meest opwindende, maar het bevat een bonuslevel dat van hoogstaande kwaliteit is.

Het duurde niet lang om te kunnen genieten van het enthousiasme van de eerste versie voor deze aanbieder, want er werd doorgewerkt aan een uitstekend vervolg.

Money Train 2 heeft een aantal van de kritiekpunten die de eerste kreeg, aangepakt.

Zelfs het thema heeft een upgrade gekregen. Money Train 2 blijft zich afspelen in het Westen, maar nu is het een soort futuristisch Westen, gebaseerd op de steampunk scene.

Het Money Train spel, dat 5-rollen, 40-lijns gokkast spel herbergt, is een gammel vervoermiddel dat uitpuilt met tandwielen, pijpen en leidingen en dat er uitziet alsof het uit elkaar zou kunnen vallen door een hete woestijnwind.

 De soundtrack is evenzeer in dezelfde thema, en voegt sfeer toe aan het landschap met de verlaten, hete woestijnstad.

Money Train 2, een Verademing

Spelers gaan aan boord van de trein door weddenschappen te selecteren van €0,20 tot €20,- per beurt op elke gokkast. Er is een lichte stijging van de RTP naar 96,4%, die tot maar liefst 98% stijgt wanneer de bonus aankoopfunctie wordt geactiveerd.

Zoals verwacht is de volatiliteit extreem hoog en kan dit leiden tot een stormvloed aan beelden afgewisseld met grootse explosies in het basisspel, tot een bonuslevel waar alles kan gebeuren.

De symbolen lijken ook op elkaar, maar zijn vernieuwd. De lage uitbetalingen bestaan uit diamanten, klaveren, harten en schoppen, terwijl de hoge symbolen op elkaar lijken.

 De laatste hebben een make-over gekregen om ze een meer Mad Max-achtige uitstraling te geven. Hier vinden we de vrouwelijke betaler, de groene sluipschutter, een stoere verzamelaar, en de geestenbezweerder.

 De waarden in deze categorie variëren van 8 tot 20 keer de inzet. De schedel is de joker die dezelfde waarde heeft als de geestenbezweerder. Het vervangt ook alle symbolen op de rollen van de winnende lijnen.

Mogelijkheden bij Money Train 2

De Herhaalbeurt functie is het paradepaardje van Money Train 2. Het wordt zo genoemd, omdat de Herhaalbeurt functie wordt geactiveerd wanneer 2 dobbelstenen op de rollen staan.

Elke dobbelsteen onthult een vermenigvuldigingsfactor die bij elkaar wordt opgeteld, gevolgd door een herhaalbeurt.

Herhaalbeurten gaan door totdat er een winnaar verschijnt en verhoogd wordt met +1 voor elke niet-winnende beurt. Wanneer een winnende combinatie winst oplevert, wordt de opgetelde vermenigvuldigingsfactor toegepast op het totaal.

De grootste eye cather van Money Train 2 is de Money Cart Bonus Ronde, deze wordt geactiveerd wanneer er 3 of meer dobbelstenen in beeld zijn. De nacht valt, en een nieuw raster rolt op het scherm waar alleen speciale symbolen landen.

Het bonusspel begint met 3 beurten, waarbij de trigger is dat, de dobbelstenen op hun plaats zijn vergrendeld en hun waarden worden toegevoegd aan een win-vermenigvuldiger van de totale inzet.

Wanneer een symbool tijdens de ronde belandt, worden de beurten gereset naar 3 en worden hun waarden toegevoegd aan de win-vermenigvuldiger.

 Het geheel eindigt als er geen beurten meer zijn. Een verscheidenheid aan symbolen landt in het bonusspel en ze onthullen allemaal, een waarde die wordt toegevoegd aan de vermenigvuldigingsfactor.

Tot slot wordt het spel geleverd met een bonus koopfunctie. Voor de som van 100x de inzet wordt de Money Cart Bonus Ronde, bij de volgende draai geactiveerd.

Ons Oordeel, Money Train 2

De oorspronkelijke Money Train stond bekend om de snelheid, maar deel 2 gaat naar het volgende niveau. De Herhaalbeurt functie werkt dit effect wel enigszins tegen, maar geduld kan nodig zijn.

Het basisspel is interessanter dan het origineel door de Herhaalbeurten functie, die vrij regelmatig opduikt om het evenwicht en de motivatie van de speler te versterken.

Natuurlijk wil je in dit scenario een aantal loze beurten om een zo groot mogelijke vermenigvuldigingsfactor op te bouwen.

Alles bij elkaar genomen heeft Relax Gaming een geweldig vervolg op de markt gezet. Het ziet er beter uit, het heeft meer functies, en het potentieel is sensationeel.

 Ondanks alle veranderingen is het nog steeds Money Train in de basis, dus fans van de eerste zullen moeiteloos overstapoen naar deel 2.

Money Train 2 FAQ

Money Train 2 heeft een RTP van 96,40% tot 98,00% en een max. potentieel van 50.000x de inzet. Bijvoorbeeld, € 5.000 op een inzet van € 0,10!

Roshtein’s grootste overwinning is € 91.660 op een inzet van € 20 weddenschap (4583x).

Hoe activeer ik het bonusspel?

Door 3 Dobbelstenen of meer te krijgen, of 2 Dobbelstenen en een consistent symbool!

Na het verkrijgen van het volledige scherm, zal elk aanhoudend symbool nog een laatste keer geactiveerd worden. Dan wordt u door het spel beloond met een extra 500x op uw totaal te winnen bedrag.