Reactoonz 2

Door Play n Go
Gratis spelen
Kleurrijke cartoonmonsters die het Reactoonz 2-spel promoten met een levendige blauwe achtergrond.

Reactoonz 2 Beoordeling

Leders favoriete gekke uitziende Goons zijn terug in Reactoonz 2, het vervolg op een van Play’n GO’s beste rasterkasten ooit. Het origineel was een sensatie, dus werd er volop op het vervolg verwacht.

De veranderingen lijken in eerste instantie misschien niet groot, maar zijn meer dan genoeg om de twee games uit elkaar te houden.

Een extra geldmeter is toegevoegd, wijzigingen zijn herschikt en een paar handige trucs die wilds uit de hoge hoed kunnen toveren. Is het beter, is het slechter dan de eerste release? Laten we eens kijken en lees snel verder!

Reactoonz 2 Spelopzet & Symbolen

Zoals verwacht ziet het spel er vertrouwd uit, omdat het hetzelfde thema en dezelfde ontwerpelementen heeft als het origineel.

De donkerblauwe, ruimtelijke achtergrond lijkt misschien relatief eenvoudig, maar dynamische en elektrische geluidseffecten en een aantal leuke symbolen voegen wat charme toe aan het spel.

Het gokspel behoudt het 7×7 formaat, maar er zijn enkele wijzigingen die het vermelden waard zijn. In plaats van slechts één, zijn er twee ruimtes die tot leven komen wanneer een clusterwinst wordt verdiend.

Het thema dat zich richt op het heelal en de ruimte is betoverend. De buitenaardse figuren op de rollen vormen en geven het een uitstraling met een speels maar betoverend effect.

De setting van een parallel universum waar kleurrijke en heldere monsters en lonende symbolen is in overvloed aanwezig.

Sommige personages die opduiken zijn onder andere 4 kleine en 4 grotere Reactoonz, met als hoogst betalende symbool het roze Reactoonz-personage. Beland 15 of meer keer een cluster, dan ontvang je tot 500x je totale inzet.

Het Gargantoon-symbool is dé wild, die je wil hebben en vervangt alle andere symbolen om te helpen bij het vormen van winnende combinaties.

Bovendien introduceert het spel twee extra wilds in deze versie, namelijk de Electric Wild en de Energoon Wild, die hieronder worden beschreven.

Reactoonz 2, RTP, Variantie & Uitbetalingen

Winnende combinaties in dit spel worden gevormd wanneer je vijf of meer symbolen in de clusters belanden, dit betekent dat ze naast elkaar moeten landen.

Hoe groter het cluster hoe meer overeenkomende symbolen er zijn om te landen op de juiste plaats en hoe groter de uitbetaling.

De uitbetaling begint bij €0,20- en gaat tot €100 per draai, wat de spelers een mooi breed inzetbereik geeft om mee te werken.

De RTP van het spel is 96,2%, wat boven het gemiddelde is voor een slot gokspel en een van de meest voorkomende RTP percentages voor een Play’n GO spel.

Het gokspel is middelmatig tot hoog in variatie en heeft een maximale winstpotentieel is 3.000x uw inzet per draai.

Reactoonz 2, Gameplay & Functies

Als het gaat om gameplay en functies, kan het in eerste instantie een beetje ingewikkeld lijken, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, is het spel bijzonder goed te spelen, om nog maar te zwijgen van de leuke mogelijkheden om te winnen.

Het Reactoonz 2 gokspel wordt gespeeld met vier bonusfuncties, die we hieronder zullen beschrijven.

Cascade Winst

De cascadefunctie is een voorwaarde voor het ontgrendelen van de diverse bonusfuncties.

Elke keer dat een winnende cluster wordt gevormd, wordt deze op verschillende manieren verwijderd om nieuwe symbolen en potentiële winstkansen te verkrijgen.

De cascades zullen blijven schitteren en meters vullen totdat er geen nieuwe symbolen meer zijn.

Reactoonz 2, Ons Oordeel

Reactoonz 2 is zeker een stap in de goede richting voor een spel dat door spelers en critici zeer geliefd is dankzij de eerste deel.

Deze game is een geweldige keuze zijn voor raster gokliefhebbers, terwijl de extra functies misschien even wennen zijn, maar uiteindelijk bijdragen aan het plezier en de beloningen van uw spelervaring.

Play’n GO is een top softwareprovider die echt weet hoe het haar publiek moet boeien, en deze nieuwe gokautomaat is daar het ultieme bewijs van.

Als je op zoek bent naar overtuigende gameplay met veel mogelijkheden om te winnen, of als u een fan bent van het origineel, raden we aan om deze spannende nieuwe toevoeging aan de Play’n GO’s line-up een kans te geven.

Reactoonz 2 FAQ

Reactoonz 2 heeft een RTP (return to player) van 96,2%.

In Reactoonz 2 zijn de prijzen gemaximeerd op 5083x.

Hoe volatiel is de Reactoonz 2?

Reactoonz is een hoge volatiliteit gokspel, waardoor de hoofdprijs van iets meer dan 5000x niet zo indrukwekkend is.

Wanneer symbolen worden vervangen door wilds, wordt de Quantumeter opgeladen.

Zodra 55 symbolen zijn vervangen, zal de Quantumeter activeren en beginnen met het toevoegen van extra wilds (en Gargartoonz) aan de rollen.

Nee, er is geen gratis speelbeurt ronde in Reactoonz 2. Echter, zodra de Quantumeter begint te gaan, krijg je veel overwinningen op een rijtje, dus het lijkt een beetje op een gratis speelbeurt bonus.

Ja, het is absoluut mobiel-vriendelijk!

Ja, veel casino bonussen stellen je in staat om een bonus te ontvangen wanneer je de eerste storting doet en dat geldt ook bij Reactoonz 2.